R10 Davetiye Kodu almanın yolları 2016

35
6747
R10 Davetiye Kodu almanın yolları

Webmaster siteleri arasında en çok tercih edilen R10 sitesine üye olmak için bir adet davetiye ihtiyacınızın olduğunu bilenler için ilk yapmanız gereken R10 sitesine üye olan ve davetiye hakkında bulunan bir kişi tarafından davet kodu almak olacaktır. R10 Davetiye Kodu olarak bilinen bu kodu aldıktan sonra sizlerde artık son derece etkili olan bu sitede alışveriş yapma fırsatını yakından bulmuş olacaksınız.

R10 Davetiye Kodu neden lazım?

Site ilk kurulduğundan beri birçok alanda müşterilerin taleplerini karşıladığından dolayı günümüzde site üzerinden yapılan alışverişlerin güvenliğini sağlamak adına herkesin forma üye olmasını engelledi. Sadece belli başlı kişilerin davetiye kodu almasına imkan veren bu siteden davetiye kodu almanın bazı yolları vardır. Bu konuda hakkında sizlere merak ettiğiniz detaylar hakkında bilgi verelim.

R10 Davetiye Kodu almanın yolları

Bu siteden davetiye almanın 2 farklı yolu vardır. Bu yollardan birisini izlerseniz siteden mutlaka bu kodu alma şansını yakından bulmuş olacaksınız. ilk olarak yapmanız gereken bu siteye hakkınızda bir bilgilendirme maili atmak olacaktır. sitenin Webmaster yöneticilerini bulundurma noktası olmasından dolayı buradan kod almak için bu alanda biraz bilgili ve ilgili olmanız gerekmektedir. Ben bu r10.net üyesi bir kullanıcı olarak sizlere tanıdığınız kişi yoksa bu yöntemi tavsiye ediyorum.

R10 Davetiye Kodu almanın yolları
R10 Davetiye Kodu almanın yolları , R10 Davetiye Kodu 2016 , R10 Davetiye Kodu nasıl alınır?

İlk olarak yapmanız gereken işlem R10 sitesine girişi yaparak burada kendinizi tanıtan bir yazı hazırlamak olacaktır. özellikle yaptığınız işler ve internet medyasında ne gibi projelerinizin olduğuna dair ikna edici bilgiler vermeniz durumunda form size davetiye kodu yollayabilir. Ancak bu durumda karşısında formun çok seçici olduğundan dolayı bu kodu almanın biraz zor olduğunu açıklamak istiyoruz. Ama benim sizlere tavsiyem kestirme yoldan bir tanıdık bularak sizi bu davet etmesi olacaktır.

R10 Davetiye Kodu 2016

2016 yılı içerisinde aktif üyelerine davetiye kodu verme konusunda biraz bonkör davranan form bu durum karşısında birçok kullanıcısına davetiye kodu vermektedir. Bende bir R10 üyesi olarak elimde bulunan davetiye kodunu bir arkadaşa vermek istiyorum. Ancak bu konuda formun takip ettiği en önemli konuların başında gelen dürüstlük yüzünden uzun zamandır davetiye kodum elimde beklemektedir. Bu yüzden forma üye olmak isteyen dürüst bir arkadaşa bu davetiye kodunu ücretsiz bir şekilde vermek istiyorum. Özellikle bazı üyelerin bu kodu parayla sattığını düşündüğümüz zaman illegal olan bu yöntemi ben tasvip etmediğimden dolayı ücretsiz olarak vereceğim. Ancak verdiğim arkadaştan ricam bu sitenin güvenilirliğini sarsmadan benimde kullanıcı adıma zarar vermeden bu davetiye kodunu kullanmak olacaktır. sizden ricam sadece bu elimde davetiye kodlarının giderek artması durumunda bu siteye güvenilir kişileri kazandırmak için elimde bulunan bu kodu sizlere ücretsiz yollayacağım.

“ Uzun yıllar gazetecilik yapmış birisi olarak benden size tavsiye R10 sitesine üye olarak burada bulunan bilgileri dürüst bir şekilde kullanmanız yönünde.”

İşte R10 Davetiye Kodu almak için çeşitli yollara başvuran arkadaşlara yollayacağım bu kodu almak isteyenlerin makalemiz altında bulunan kısımlara maillerini ve kendileri hakkında kısa bir açıklama yapmalarını rica ediyorum. İşte

NOT: Siteme SOE Çalışması konusunda yardımcı olacak arkadaşa R10 üyeliğimin davetisini ücretsiz olacak yollayacağım ancak en büyük rica R10 gibi bir sitede sahtekarlık yapılması durumunda benimde zorda kalacağımı düşünmenizi sizlere belirtmek isterim bu yüzden gerçekten ihtiyacı olan bir kişiye vermek istiyorum.

35 YORUMLAR

  1. merhaba uzun yıllar bilişim sektöründe hizmet vermekteyim lakin r10 üyelik alamadık hiç yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    Aktif Tescil olarak R10.net forumunda yer almak isteriz mail adresimiz üzerinden iletişime geçebilirsiniz bizimle daha detaylı bilgi verebilirim.

  2. Selamlar aynı temayı kullanıyoruz, seo calisması için tema konusunda görüşebiliriz, ayrıyetten r10 davetiye kodu gonderirsen de süper olur. Yorumu onaylamana gerek yok mail at görüşelim 🙂

  3. Kendini web konusunda geliştirmek isteyen meraklı ve azimli birisiyim r10 bu konuda çok iyi temel bilgiler sunuyor yoluma devam edebilmek için bu davetiyeyi almak istiyorum (tabi hala birine gondermediyseniz).

  4. selamun aleykum hocam, ben yeni mezun bilgisayar mühendisiyim elimde çalıştığım projeler var hosting domain gereksinimleri oluyor r10 takip ediyorum ancak kişilerle iletişime geçemiyorum üye olmadığım için. cidden çok fazla ihtiyacım var davetiye koduna mümkünse eğer sinoplu_karizma57@hotmail.com adresine gönderebilirmisiniz? hayırlı günler dilerim. ALLAH teâlâya emanet olun

  5. Web Tasarım ve Geliştirme konularında son 5-6 yıldır çalışmalar yapıyorum. Onun dışında sosyal medya ve platformlar üzerinde etkinliğimi arttırmak gibi düşüncem var. ASP.NET, HTML5 & CSS3 – Adobe PS ve diğer grafik programlarıyla uğraşıyorum. İngilizce makaleler ve teknik anlamda gelişim için ve ayrıca karşılıklı bilgi alışverişi olacağından bu konuda sizlerden rica ediyorum. R10, bu konularda daha derin bilgiler içerdiğini biliyorum. Bunun dışında bilgi almak istediğiniz herhangi bir durum varsa ulaşabilirsiniz. Bu arada kullanıcı adınıza veya size zarar gelmeyeceğinden emin olabilirsiniz.

  6. Öncelikle merhabalar. İnstagram ve facebookta çeşitli ürünlerin ticaretiyle uğraşıyorum.r10 sitesinde aktif olarak oturmuş bir ticaret ortamı olduğu için daha iyi ticari bağlantılar kurmak için kullanmak istiyorum. Hem güvenilir bir ortam hem de çok sayıda bilgili arkadaşın buluduğu bu ortama üye olarak katılmak için sizden davetiye rica ediyorum.Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

    e-mail: mehmetyasarkaracadag@gmail.com

  7. Merhaba R10 davetiye kodu olanlardan satın alabilirim ancak kodu alıp üyelik işlemim başarılı bir şekilde tamamlandıktan sonra ücreti gönderirim isteyen güvenir isteyen güvenmez davetiye koduna 150 lira verebilirim dediğim gibi üye olurum sonra para gönderirim bildiğiniz üzre davetiye kodu satacam dihye gezinen bir sürü dolandırıcı mevcut bunu kimse yaşamak istemez bana kodu bu şartlarda satacak arkadaşlar için bir çok ulaşım adresi verecem ulaşmak isteyenler ulaşabilir saygılar sevgiler
    Telefon Numaram 0532.175.34.14
    facebook ;https://www.facebook.com/izmircarental
    twitter ;https://twitter.com/By__Soylu
    instagram ; izmirrent
    mail riyat-soylu@hotmail.com

  8. ARKASDAŞLAR BENDE R 10 DAVET KODU SATIN ALDIM AMA GEÇERSİZDİ ALDIĞIM KİŞİYİ ARADIM TELİ KAPALI, DİKKATLİ OLUN TAVSİYEM; ORTAK Bİ ALANDA BULUŞUP KOD BİYANA PARA BİYANA YAPIN..

CEVAP VER